Brillenwinkel Groningen

Altijd scherp zicht behouden, of je nu in de verte of van dichtbij iets waarneemt? Als je eigen ogen niet meer goed kunnen scherpstellen om een object te zien, dan bieden de optische hulpmiddelen van Optiek van het Noorden uitkomst. Kom naar onze brillenwinkel in Groningen om je ogen te laten meten en kies een van onze elegante monturen uit die past bij jouw gezicht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het uitzoeken van een montuur en het laten doen van een oogmeting? Op deze pagina ontdek je wat wij voor jou kunnen betekenen, zodat jij met scherp zicht bij ons de deur uitloopt.

Brillenwinkel Groningen

Een variatie aan stijlen bij jouw brillenwinkel Groningen

Een rijk assortiment aan strakke en eigentijdse monturen tref je aan in onze brillenwinkel in Groningen. Van een rustig model tot een excentriek exemplaar, voor iedere type gezicht en stijl verkopen we een passende bril. Die is niet alleen bevorderlijk voor een beter zicht, maar het model dat je kiest bepaalt ook hoe jij voor de dag komt.

Bekijk de vooraanstaande brillenmerken in onze collectie en schroom niet om bij ons langs te komen en diverse monturen te passen. Dat is de beste manier om te kijken welke stijlen en kleuren aansluiten bij de vorm van jouw gezicht.

Deskundig advies op maat

Deskundig advies is van groot belang bij de aankoop van een bril. Als Optiek van het Noorden spelen wij hier graag op in. Elke (nieuwe) klant moet zich bij ons thuis voelen en heeft specifieke wensen en behoeften. Aan ons de taak om hier als brillenwinkel uit Groningen op in te spelen. Wij hebben als opticien kennis van zaken en expertise op het gebied van oogzorg en brillen. Wij adviseren jou in onze brillenzaak graag welke monturen en glazen het beste passen bij jouw gezichtsvorm, persoonlijke stijl, werk en levensstijl. Voel je welkom, wij zijn er van overtuigd dat deskundig advies het verschil kan maken tussen een gemiddelde bril en een bril die perfect past en lang meegaat.

Je ogen laten meten bij de brillenwinkel in Groningen

Heb je een montuur gevonden die de contouren van jouw gezicht accentueren en wil je deze bril iedere dag dragen? Voordat we de juiste glazen in de montuur kunnen zetten, voeren we een nauwkeurige oogmeting bij je uit. De DNEye SCANNER van Rodenstock geeft ons informatie over je ogen die op de volgende zeven punten worden gemeten:

  1. De helderheid van het oog
  2. Scherp zicht van veraf
  3. Scherp zicht van dichtbij en tijdens het lezen
  4. Dag- en nachtzicht
  5. De oppervlakte van het hoornvlies
  6. De dikte van het hoornvlies
  7. De oogdruk

Na de oogmeting die je bij ons in de brillenwinkel in Groningen hebt laten doen, prepareren wij de brilglazen die aansluiten op jouw ogen en die passen in de nieuwe montuur. Gaat je voorkeur uit naar het dragen van lenzen, dan bepalen we met de DNEye SCANNER of je ogen daarvoor geschikt zijn. Door een set paslenzen van ons uit te proberen, kun je thuis ondervinden hoe het dragen van lenzen ten opzichte van een bril je bevalt.

Brillenwinkel in Groningen

Een geschikte brillenwinkel in Groningen? Kom naar Optiek van het Noorden

Is het tijd voor een nieuwe brillenmontuur, wil je overgaan op lenzen of voel je de behoefte je ogen te laten meten? Kom langs bij Optiek van het Noorden, dé brillenwinkel in Groningen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je aan een beter zicht te helpen.

Contactformulier

Er is geen naam ingevuld...
Er is geen of een onjuist, emailadres ingevuld...
Reden:
Ongeldige invoer
Er is geen bericht ingevuld...
Ongeldige invoer