Wij hebben gewijzigde openingstijden maar zijn niet gesloten!

Vanaf dinsdag 31 maart is onze winkel open: dinsdag t/m zaterdag van 9:30 tot 13:00. Op deze manier hebben we de handen vrij om ‘s middags artikelen te bezorgen, of op te halen voor bijvoorbeeld reparatie. Bovendien is het mogelijk om ook ‘s middags op afspraak in de winkel te komen. Voor een afspraak kun je bellen tijdens onze openingstijden (050-8200996), of emailen naar: info@OptiekvanhetNoorden.nl

We nemen in onze winkel gepaste voorzorgsmaatregelen m.b.t. het Covid-19 virus. Hierin zijn de richtlijnen van het RIVM en de NUVO leidend. Door deze richtlijnen kunnen we diverse facetten van ons vak niet meer, of slechts aangepast, uitvoeren. In ons vak is 1,5 meter afstand een hele uitdaging! Belangrijk is in ieder geval dat als je symptomen van het virus hebt, dat je niet bij ons langskomt. Mochten wij zelf symptomen krijgen dan zal dat resulteren in een tijdelijke sluiting van onze winkel.

 

  • Voor alle bestellingen die wij in behandeling hebben, nemen wij contact met je op zodra de bestelling klaar is. We maken dan een afspraak voor afhalen of bezorgen.
  • Het stellen van je bril proberen we tot het uiterste minimum beperken. Is het urgent? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op, dan maken we samen met jou een afspraak voor het stellen van je bril. Volg dan onze instructies op, zodat we je veilig kunnen helpen.
  • Heb je een kapotte bril? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op, dan maken we samen met jou een afspraak voor de reparatie van je bril.
  • Heb je lenzen, vloeistof of oogdruppels nodig? Je kunt ze via de mail of telefonisch bestellen. Wij maken een afspraak met je voor het ophalen of bezorgen van je lenzen en/of vloeistof.
  • Bij acute oogklachten, klachten qua zicht, of klachten met betrekking tot je contactlenzen kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij bepalen dan samen wat nodig is in jouw specifieke geval.