Onze winkel is open: dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 en zaterdag van 9:30 tot 17:00.

Tijdens onze openingstijden werken we zoveel mogelijk op afspraak. Voor een afspraak kun je bellen tijdens onze openingstijden (050-8200996), of emailen naar: info@OptiekvanhetNoorden.nl

We nemen in onze winkel gepaste voorzorgsmaatregelen m.b.t. het Covid-19 virus. Hierin zijn de richtlijnen van het RIVM en de NUVO leidend. De richtlijnen uit het sectorplan optiek worden door ons toegepast. Door deze richtlijnen worden diverse facetten van ons vak aangepast uitgevoerd. In ons vak is 1,5 meter afstand een hele uitdaging! Belangrijk is in ieder geval dat als je symptomen van het virus hebt, dat je niet bij ons langskomt. Mochten wij zelf symptomen krijgen, dan zal dat resulteren in een tijdelijke sluiting van onze winkel.

 

  • We werken zoveel mogelijk op afspraak. Zo kunnen we het aantal klanten in de winkel reguleren en vooraf informeren naar je gezondheid.
  • Voor onze werkzaamheden volgen we de protocollen uit het sectorplan optiek. Volg onze instructies op, zodat we je veilig kunnen helpen.
  • Er kan veel, dus laten we met z'n allen verstandig omgaan met de mogelijkheden!